ProduktbeskrivelseK Kvinder Hoodies Adidas Pullover Ultimate b Bedste Active Sko ONmn8v0w

Kristendommen er ikke bare én blandt mange andre religioner. Den drejer sig ikke blot om at tro på Gud og håbe på en dag at blive forenet med ham. Kristendommen er budskabet om, at Gud er blevet menneske. Kristendommen er derfor ikke en smuk idé, men virkelighed, liv. Og livet står og falder med vort forhold til Jesus Kristus og til hans Kirke. Denne lille bog er skrevet både for dem, som gerne vil lære Kristus bedrer at kende, og for dem, som hermed møder ham for første gang.
Tomáš Špidlík blev født i Boskovice i det nuværende Tjekkiet i 1919. Han var jesuit og studerede ved flere forskellige europæiske universiteter. I over 40 år underviste han ved Gregoriana-universitetet i Rom og ved Det Pavelige Østkirkelige Institut sammesteds. Han var en meget søgt åndelig vejleder, der i 1995 var retræteleder for pave Johannes Paul II. I 2003 udnævntes han til kardinal. Han døde 2010.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Kender du Kristus?”

K Kvinder Hoodies Adidas Pullover Ultimate b Bedste Active Sko ONmn8v0w

n nike Nike nike vler Sko Fodboldst Herre Air Gr Sort Billig Max 90 WYEDbe2H9I

Sko Lloyd Mode Union gr Bl Herre Henri Sport Runner I 0Ok8nNwPX
Squat Essentials Back Squat Squat Back Essentials Essentials Squat Essentials Back Back Essentials Back Back Squat zSVpMU