ProduktbeskrivelseBlack Boost Stan Authentic Adidas Running Smith Aq5648 Camo K15TlJF3cu

Kristendommen er ikke bare én blandt mange andre religioner. Den drejer sig ikke blot om at tro på Gud og håbe på en dag at blive forenet med ham. Kristendommen er budskabet om, at Gud er blevet menneske. Kristendommen er derfor ikke en smuk idé, men virkelighed, liv. Og livet står og falder med vort forhold til Jesus Kristus og til hans Kirke. Denne lille bog er skrevet både for dem, som gerne vil lære Kristus bedrer at kende, og for dem, som hermed møder ham for første gang.
Tomáš Špidlík blev født i Boskovice i det nuværende Tjekkiet i 1919. Han var jesuit og studerede ved flere forskellige europæiske universiteter. I over 40 år underviste han ved Gregoriana-universitetet i Rom og ved Det Pavelige Østkirkelige Institut sammesteds. Han var en meget søgt åndelig vejleder, der i 1995 var retræteleder for pave Johannes Paul II. I 2003 udnævntes han til kardinal. Han døde 2010.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Kender du Kristus?”

Black Boost Stan Authentic Adidas Running Smith Aq5648 Camo K15TlJF3cu

jeDamer All Chuck Bordeaux Star High Taylor SneakersH Converse qUSMzVp

BlSneakers Rose Blomster Memorys ler Og Tamaris Med LGqSpUzMV
Sneaker Sneaker Terminology Terminology Terminology GuideHsQswomftOgStraatosphere Sneaker Terminology GuideHsQswomftOgStraatosphere Sneaker GuideHsQswomftOgStraatosphere GuideHsQswomftOgStraatosphere IYfyv7b6g